Det blir kaldere..

Høsten er for alvor i gang. Siden siste jeg skrev her har jeg løpt NM-jr.stafett, en norgescup mellomdistanse og SM ultralang.

 

Helgen 23-35 september var jeg hjemme i Norge og løp NM-jr.stafett. Vi hadde et bra lag på papiret, med Anders på første, Svend Sondre på andre og jeg på siste. Dessverre gikk ikke stafett slik som vi ville. Vi havnet bak fra starten av og da ble det tungt hele veien. Jeg gikk ut langt bak og løp greit igjennom. Surt at det ikke gikk bra på en dag vi hadde gledet oss lenge til, men slik er det noen ganger.

Kart og resultat

Dagen etter var det mellomdistanse i norgescupen. Jeg løp et greit løp der. Lå med i kampen om seieren ved passering, men gjorde en miss på slutten som kostet 1min. Dermed ble jeg nr. 4. Men jeg er brukbart fornøyd og jeg presterer stabilt.

Kart og resultat

Storskjermsendingen

 

Deretter bar det tilbake til Stockholm igjen. Jeg brukte dagen til å jobbe med skolen og forberede meg til det svenske mesterskapet i ultralangdistanse. Vi reiste av gårde til Vansbro i Dalarna på fredag. Jeg skulle bruke dette løpet til å teste ut litt taktikk og forberede meg for Blodslitet som går senere i oktober, som er NM ultralang. Løpet gikk for min del bra på første delen. Det gikk fort og effektivt i tetklynga hvor jeg var med. Vi ble etterhvert 15 løpere som lå foran resten av feltet. Inn mot runding på arena begynte jeg å bli sliten. Det var gått ca 10km da jeg passerte arena sist i tetklynga. Men etter dette fikk jeg det tungt. Jeg møtte veggen skikkelig og fikk slippe de andre etter to strekk ut på sisterunden. Det ble ensom løping inn til mål. Etter at jeg fikk brukt noen minutter på å stille om tempoet, ble jeg litt piggere igjen. Eller jeg klarte hvertfall å holde trykket noenlunde oppe. Ingen feil teknisk på sisterunden og løper greit fornøyd i mål. Et løp med veldig lite tekniske feil, men en fysisk sprekk som var irriterende. Jeg ble nr 15, nesten sju minutter bak Jo som vant.

Kart og resultat

Etter ultralangen var jeg sliten. Det ble noen dager med rolig trening før jeg løp en fin intervalløkt på onsdag. I helgen er det 25manna som gjelder, en klubbstafett der laget består av 25 personer, unge, gamle og elite. En morsom stafett! Jeg skal løpe første etappe for Järla og jeg gleder meg til det. Vi har et sterkt lag og vil være med å kjempe.

 

Ellers så har også nattreningen kommet igang. Det er et natt-NM siste helgen i oktober som jeg ser fram til. Jeg kjenner også at det drar seg mot sesongslutt. Så langt har det vært en veldig bra sesong, og det skal bli deilig å slappe av. Men det gjelder først å fullføre ut oktober. De siste kreftene i hodet og bein skal ut!

Planen ut oktober er slik:

8.okt – 25manna, Södertälje

14-16. okt – Blodslitet, Fredrikstad

22-23.okt – Ingen konkurranser, bare trening

28. okt – Natt-NM, Larvik

29-30. okt – Smålandskavlen, Mariannelund

 

Klar for siste innsats!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s