Nesten så jeg…

….gikk på en smell.

 

Har fått trent fint i november. Litt større mengde igjen, og har som fokus å trene meg opp til å tåle mye trening når desember kommer. På tirsdager har vi startet med intervaller i en 2,1km-runde på grus. Jeg har veldig troen på disse intervallene, og så langt har jeg løpt 4 drag. Det er bra å trene seg opp til å løpe lett og raskt over en litt lengre periode. Jeg har mye å hente der. I tillegg har jeg prøvd en liten periode med maxstyrke. Det var nytt, men jeg tror det kan gi forbedring i steget.

 

I går var det Mila Stockholm by Night, en natt-cup som går i Stockholmsområdet gjennom vinteren. Det ble ingen god dag for meg. Jeg fikk nemlig kjenninger i den strekken i låret som jeg hadde i vinter. Løp hardt i ca 20min, men løp deretter rolig. Ingen morsom opplevelse. Men i dag var jeg hos en massør og fikk løsnet opp mye. Bra! Det er jo ikke på langt nær så ille som det var i vinter, men er veldig redd for å dra det opp igjen så det blir like ille. Har planer om å planlegge treningen litt bedre framover, da jeg har gapt over maxstyrke, langintervaller, nattløp og mengde på veldig kort tid. En lærepenge fikk jeg meg der! I tillegg er planen å få massasje over en lengre periode og på den måten løsne opp skikkelig forhåpentligvis. Dette skal fikse seg! 🙂

 

Mengde- og styrketrening i dagene framover. Fint.

Her er en liten boost fra Järlaleiren!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Nesten så jeg…

  1. Anders Holmberg sier:

    tror ocksa riktigt mycket pa era langa intervaller, av de blir vi starka under säsongen!

    om du vill ha hjälp av en bra sjukgymnast kan du ocksa kontakta mattias aaberg, han hjälper svenska landslaget och är riktigt bra. kan ge dig hans nr.
    synd att vi inte ses nästa helg, da är jag uppe i leksand och kör. kommer dock hem över jul (antar att du är i norge daa) samt i januari (13-16e), hoppas vi ses kan köra da!

    träna smart!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s