Freakshow

Det har vært en morsom og effektiv helg. På fredag ettermiddag dro vi en gjeng fra Järla til Borensberg for å legge nye brikker i 10mila-jobben. Fokuset for min del var å få flyten og kjenne at i dette terrenget kan jeg løpe fort.

Vi startet helgen med en natt-test. 11, 6km individuell start. Jeg hadde en grei økt, men ikke så mye mer enn det. Kroppen var seig og tung, og jeg var ikke helt med teknisk. Ingen store bommer (i form av feilnavigasjon), men to steder hvor jeg legger ned tid fordi jeg er usikker, stopper og bruker lang tid på å lese meg inn. Slike feil og glipper må lukes bort, og det er bra å få seg en lærepenge. Håkon var beste mann på denne økta, og jeg var ca 3min bak. Terrenget var fint og krevende!

Kart, del 1

Kart, del 2

 

Lørdag var det en langdistanse som var på planen. Jeg hadde tatt med meg lærdommen fra nattøkta og hadde en veldig fin langdistanseøkt. Minimalt med feil og en veldig god flyt. Laget meg noen punkter i en dagtaktikk, og håper å kunne utvikle disse videre fram mot 10mila.

 

Kart (jeg løp motsatt vei)

 

Lørdag ettermiddag kjørte vi en kort kartøkt til før hjemreise. Hadde også her en god flyt og nøt terrenget. Har hatt litt smårusk i det tekniske maskineriet i det siste, så denne dagen var en veldig god dag og jeg kjenner flyten igjen.

 

Kart

 

Samling med guttakrutt er morsomt. Og når det begynner å ose lite 10mila-stemning så er drar det nesten over mot freakshow.

Sjekk ut filmen Mats laget fra helgen!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s