Trening på skogen?

Fra torsdag til søndag var jeg på en veldig bra skisamling i Orsa med Weltzien, Westergård, Härberg, Nykrem, Hald Bjørgum og Aebi. Tross kaldt vær fikk jeg gjennomført gode økter, dog noen litt kortere pga kulden. Planen var egentlig å kjøre en hardøkt også, men da det var såpass kaldt droppet jeg det. Selv om det var kaldt var været ellers helt strålende med knallsol omtrent hver eneste dag! Kroppen svarte godt på stort sett alle økter og det var deilig å få gått litt på ski igjen. Jeg kjenner meg ganske sterk for tiden og det gjelder å fortsette trykket framover, og samtidig være smart med belastning og treningsform.

Her er en liten øktoppsummering:

Torsdag:

1) Ski, skate 2:20 2) Ski, klassisk 1:00

Fredag:

1) Ski, klassisk 2:56 2) Ski, skate 1:40

Lørdag:

1) Ski, klassisk 1:30 + løping 0:50 2) Ski, skate 1:40

Søndag:

1) Løping 1:30

At det ble løping siste dagen kan man kanskje lure på. Men det kom av at jeg har et fokus på å opprette holde løpemengden totalt per uke nå som jeg trapper opp nettopp den mengden etter litt skadeproblemer i desember.

En herlig blanding av mennesker gjorde dette til en utrolig morsom helg! Blant deltakerne fantes det flere skikkelige sitatmaskiner og det kom mange fine gullkorn i løpet av helgen. Blant annet dette med å gjemme unna litt trening på skogen. Det vil altså si å trene svart, eller enda lettere forklart trene litt mer enn hva planen sier og ikke føre dette i regnskapet/treningsdagboka. Det kan røpes at det var en og annen samlingsdeltaker som hadde litt trening på skogen i helgen. Planen er å snike det frem når våren kommer…

 

Totalt sett en god helg og en god treningsuke!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s