Fine treningsdager

Det har blitt mye bra trening etter O-ringen. Jeg har rett blikket framover mot NM-uka som går i midten av september, og for å være forberedt til dette har jeg hatt fokus på gode treninger i august. Etter snart tre uker med grunntrening er jeg ganske sliten, men er nå klar for raskere intervaller og fokus på overskudd. I helgen som nå står for døren venter blant annet en god intervalløkt samt en mellomdistanse her i Stockholm på søndag. Stockholm har nemlig vært basen i august, da vi har flyttet inn i en ny leilighet og skolestart venter om ikke alt for lenge. Ellers blir det fine konkurranser i helgene framover med DM (distriksmesterskap). Jeg ser fram mot å kunne konkurrere meg i form i løpet av de neste ukene.

Jeg har forresten valgt å stå over NM-ultralang som går i Steinkjer på søndag. Dette fordi jeg i fjor fikk kjenninger i hamstringen (som jeg var skadet i under vinteren 2011) da jeg løp ultralangløpene. Og selv om jeg ikke har kjente noe til den i år, og jeg er sterkere, vil jeg ikke risikere noe så nærme NM-uka som altså er fire uker unna. Jeg prioriterer grunntrening og har troen på at det skal gjøre meg rask.

Slenger med et bilde fra en baneøkt med Härberg, Millinger, Boström, Bejbom og Jönsson. Coach Axel Mattson er fotografen.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s