NM nærmer seg

Nå er det ikke lenge igjen til NM i langdistanse og mellomdistanse skal avgjøres. Jeg reiser hjem til Hærland på tirsdag, og på torsdag smeller det. Da er det langdistanse i Maridalen som venter. Fredag blir det kvalifisering i mellomdistanse. Og på lørdag forhåpentligvis finale.

 

Jeg har trent bra i august. Kjent meg veldig sliten etter det, men den siste halvannen uken har jeg kjent meg i bra form. Det løsnet forrige helg under DM (distriktsmesterskap). Vi løp langdistanse på lørdagen og mellomdistanse søndag. Jeg fikk til et godt løp på langen og hadde gode bein. Til tross for noen småbommer resulterte det i seier i seniorklassen med to minutter. En veldig fin bekreftelse på at jeg har trent riktig! Dagen etter var det en fin og krevende mellomdistanse. Der også gjorde jeg en god teknisk prestasjon, og selv om jeg kjente det litt i beina fra dagen før kunne jeg trykke bra på følte jeg. Det ble en 3.plass.

 

I uken som har gått har jeg trent en knepp mindre for å lade opp til det som venter neste uke. Tre fine hardøkter har jeg fått: testløp på onsdag, intervaller fredag og i dag DM-stafett. Vi gjorde en grei stafett, men ikke den riktig gode dagen for noen av oss. Jeg løp siste etappe og gikk ut som nr. 3, et drøyt minutt bak teten. Dessverre var jeg litt for unøyaktig på en post tidlig i løpet og la igjen 2min der. Fikk nullstille og gjorde noen bra strekk igjen, før jeg fikk en ny mindre bom på 45 sek. Etter det gikk jeg på bra, og fikk inn den fine flyten igjen. Vi ble nr. 2 i DM-stafetten.

 

Nå blir det å gjennomføre de siste treningene som planlagt, samt å samle overskudd. Jeg kjenner meg klar for fine konkurranser i Maridalen nå! 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til NM nærmer seg

  1. AneS sier:

    Beste bildet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s