I riktig retning

Denne ukens landslagssamling i Moss ble en god uke. Vi startet opp mandag morgen og holdt på til i går, lørdag formiddag. Samlingas hovedfokus lå på retningsløping og dette kunne vi konsentrere oss om på alle øktene. Nå i desember er det også mengdefokus, så det ble tøffe dager. Tre hardøkter ble gjennomført; o-intervall (stafettrelevant) tirsdag, mellomdistanse onsdag og langdistanse fredag. I tillegg til dette 8 rolige økter. Jeg er fornøyd med den tekniske jobbingen denne uka, og jeg føler jeg har tatt noen steg videre i riktig retning. Store treningsmengder gjorde godt og en bra treningsuke går inn i «banken».  

 

Det var utrolig bra å være på samling med landslagsgjengen. Herlig stemning, seriøsitet og godt samhold! Vi bodde på Kjærnes gård (stedet der «Hver gang vi møtes» blir spilt inn»), og det var et ypperlig sted å bo. Moss kunne by på gode terreng og bra kart. Landslaget består av en spennende gjeng løpere og jeg prøver ta til meg tips fra alle sammen, blant annet de verdensmesterne vi har. 

 

Idag, søndag, drar jeg tilbake til Stockholm og jeg skal være der fram til torsdag. Etter det går turen til Mo i Rana, før jeg drar hjem til jul!

Sjekk ut kart fra samlinga her.

Image

Foto: Ivar Haugen

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s