Landslagssamling i Göteborg

3.-7.jan var jeg på samling med utviklingslandslaget. Oppstart var i Oslo fredag, der vi gjennomførte løpsanalyse, screening samt en o-teknisk trening. Jeg synes det var veldig interessant med analysen og screeningen, og forhåpentligvis vil jeg kunne dra nytte av de småting jeg fant ut der for å bli en bedre o-løper. Fredag kveld dro vi videre til Göteborg for å terpe teknikk.

Fokuset på samlingen var å få en god mengde med teknisk og fysisk trening. Samtidig fortsatte vi å jobbe med retningsløping, noe jeg liker godt å jobbe med. Er man god til å løpe på retning kan man takle mye. De første øktene gikk litt hakkete, men mot slutten ble det bedre for min del. Spesielt ble søndag en god mengdedag, med totalt 5 timer løping. De andre dagene lå på 3 til 4 timer. Denne samlingen var siste lille trykk i en fem ukers god treningsperiode. Til tross for mye trening i beina klarte jeg å mobilisere til den siste hardøkta på samlinga (tirsdag), og jeg kunne faktisk løpe inn til en ganske overlegen seier mot resten av gutta på utviklingslaget på den teknisk krevende mellomdistansen. Kult!

Foto: Ivar Haugen, Norsk Orientering

Foto: Ivar Haugen, Norsk Orientering

Ingjerd og jeg var beste på den siste hardøkta på samlinga denne gang. Foto: Norsk Orientering

Ingjerd og jeg var beste på den siste hardøkta på samlinga denne gang. Foto: Norsk Orientering

Sak på Norsk Orienterings hjemmeside

Kart i kartarkivet!

Nå venter en rolig treningsuke med fokus på eksamenslesing, før jeg drar igang en ny og intensiv treningsperiode fra onsdag 15.jan.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s