Bra helg under O-festivalen

Under helgens O-festival på Norefjell fikk jeg til tre gode løp! På sprinten fredag gjorde jeg en bra prestasjon teknisk og fysisk. Med lite tidstap kunne jeg spurte inn til min første norgescupseier som senior, og det smakte utrolig bra! Jeg var innstilt på å forsøke å holde trykket oppe hele helgen og selv om jeg nøt fredagens seier var jeg raskt igang med å tenke på de resterende konkurransene. Det var ikke så vanskelig å motivere seg videre, for å løpe orientering i fjellterreng er kult!

 

Før lørdagens mellomdistanse ville jeg løpe med en god kontroll på prestasjonen, og bestemte meg derfor for å prøve å holde igjen litt og ikke være så hissig på grøten. Det synes jeg at jeg klarte bra og selv om jeg hadde noen små tidstap var jeg godt fornøyd med løpet. Det ble en stabil og bra 5.plass. Søndagens langdistanse var også et løp jeg ville løpe med god kontroll samtidig som at jeg håpet at beina ville holde bedre etter noen tunge langdistanser før i år. I innledningen kjente jeg meg ganske sprek, men gjorde to postbom som kostet meg ca 1:30-2:00 min. Jeg klarte å skjerpe meg og kunne løpe stort sett bra hele veien inn til mål, både teknisk og fysisk. Det ble belønnet med en fin 7.plass og tidsmessig mye nærmere folk som løp «rundt meg» på langdistanser tidligere i år.

 

Etter disse tre gode løpene i helgen kunne jeg ta meg helt opp i ledelsen i norgescupen sammenlagt! Det er deilig å kunne ta «sommerferie» med den i baggasjen 😉

 

Kart og resultater fra helgens løp i kartarkivet!

 

Oppløpet på sprinten. Foto: Inger Lise Uhlen

Oppløpet på sprinten. Foto: Inger Lise Uhlen

Pallen på sprinten. Foto: Arne Sandvold

Pallen på sprinten. Foto: Arne Sandvold

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s