NM-uka og sesongpause

NM-uka ble ikke helt som jeg hadde håpet. Til tross for litt dårlig med trening på grunn av skade og sykdom som jeg har beskrevet tidligere, var jeg positiv og gira på å få til gode prestasjoner. Langdistansen ble en grei opplevelse, men ikke mer enn det. Jeg kjente raskt at beina ikke svarte, og jeg fant mitt jobbetempo og tenkte stabilitet og sluttid. Det resulterte i en 17.plass etter et løp med som sagt litt for lav fart, men stabilt teknisk.

Mellomdistanse-kvalifiseringen gikk bra. Litt trøbbel med en kvist i øyet med påfølgende fullstopp for å ta ut linsa, men ellers bra. Det ble en 3.plass i mitt heat og gode forusetninger foran finalen dagen etter. Den fysisk formen var på oppatgående. I finalen klarte jeg ikke derimot ikke å ta sjansen. Jeg synes det var vanskelig teknisk, og jeg løp med håndbrekket på. Når jeg da i tillegg får et par postbommer og dårlig gjennomførte veivalg blir det ikke toppresultat. Likevel trodde jeg at jeg skulle være nærmere enn det jeg var i mål. En 18.plass er ikke så mye å juble for.

Stafetten søndag ble derimot en opptur! Jeg løp sisteetappe for vårt andrelag, med Paul og Carl Petter på de to første etappene. Jeg fikk løpe ut som nr. 6 og kunne gjennom et godt løp med gode bein holde den plasseringen. Topp 6 var et mål vi hadde pratet om på forhånd og det var bra å se at vi klarte det! Med førstelaget på sølvplass og tredjelaget på 10.plass ble dette en topp dag! Neste år skal vi ta gullet på hjemmebane i Levanger!

I mål på NM-stafetten

I mål på NM-stafetten. Foto: Fritjof Sandstad

Jeg bestemte meg for å ta en sesongpause etter NM-uka. Det passet bra siden det ikke er noen viktige løp igjen denne sesongen for min del, i tillegg til at jeg vil hvile foten litt og at jeg behøvde tid til å lese skole. Jeg har hvilt godt. Et par-tre økter har det blitt siden NM-uka, og da nattløpene som inngår i den prestisjefylte KaffeKoppCupen her i Trondheim. Til helgen er det dagssamling med Frol der blant annet treningsplanlegging står på planen. Deretter er jeg klar for å kicke i gang grunntreningen mot neste vår igjen.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til NM-uka og sesongpause

  1. Hakikaki sier:

    Får håpe pausen din gir god motivasjon til vintertreningen starter! Vi savner deg her i Sthlm, og vi har en mørk tid foran oss – winter is coming.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s