Mye moro i mai og juni

Siden forrige oppdatering har det skjedd en del. Først ut var 10mila-stafetten nord for Stockholm, to uker etter de tidligere omtalte testløpene. Vi i Frol gjennomførte der en veldig bra stafett og kunne løpe inn til en 8.plass totalt. Det var vi veldig fornøyd med! Jeg løp sisteetappen og mer om den kan du lese her. På frols hjemmesiden finner du også referat fra alle de ni andre etappene.

Deretter ventet en uke hjemme i Trondheim før jeg dro til Skottland på VM-samling med landslaget. Det var første gangen for meg der, og det ble totalt sett et bra opphold med god trening og noen konkurranser. Les mer om samlingen her.
20150524_182836

Grovt sett har det altså vært en treningsperiode for min del siden testløpene i slutten av mai. Dette for å være klar for verdenscupløpene som venter neste uke. Førstkommende lørdag er det NM-sprint i Tønsberg, noe som skal bli veldig kult! Jeg er spent på hva jeg kan få til der! Følg med på kvalifisering og finale her.

Onsdag neste uke braker det løs igjen. Da er det verdenscupløp i langdistanse fra Prestebakke i Halden. Videre venter sprint i Lysekil lørdag og mellomdistanse i Munkedal på søndag. Jeg gleder meg veldig mye til det! Alt om disse løpene kan du lese her.

Etter disse løpene blir det Jukola-stafetten i Finland, og mer om det kommer senere!

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s