Kick off

Sist innlegg omhandlet NM-uka. Helgen etter løp jeg NM-natt og siste løp i norgescupen, som var en mellomdistanse. NM-natt på fredag gikk greit, men det manglet en del på både nattflyten og farten den dagen. Likevel er grunnivået mitt på natt helt OK, og jeg kunne løpe inn til en 5.plass. Målet var medalje, men jeg er hvertfall stabilt med der oppe med 7., 6., 4. og 5.plass de fire siste årene. Jeg får prøve igjen neste år! Mellomdistansen dagen etter var et løp jeg gledet meg til. Det er ikke mye som slår en teknisk mellomdistanse i østlandsterreng og på et godt kart, spør du meg. Jeg fikk til et god løp og kunne avslutte 2015-sesongen med en fin 3.plass.

Meg og Carl Petter under norgescupavslutningen. 3. og 6.plass.

Meg og Carl Petter under norgescupavslutningen. 3. og 6.plass. Foto: Fritjof Sandstad

Kart og resultater

Det ble en verdig sesongavslutning for min del. Jeg var reserve til verdenscupavslutningen som gikk i Sveits i starten av oktober, og holdt treningen oppe i tilfelle jeg skulle dra ned dit. Da det ikke ble noen forfall ble det sesongpause for meg. Den varte i en tre ukers tid, der det blant annet ble litt lystbetont trening, planleggingsmøter med Frol, og også trening og foredrag under Norsk Orienterings rekrutteringsturné i Trondheim. Forrige uke var første uke med mer systematikk i treningen igjen. Vi i Frol hadde en flott 10milasamling 29.okt – 1.nov i Falun, der 10mila går neste år. En bra kickoff-samling! For min egen del fikk jeg mye ut av de øktene vi kjørte der, og det var deilig å være på samling igjen. Hverdagen min har i løpet av høsten fått en ny dimensjon, nemlig jobb hos ViaNova Trondheim. Jeg er vegingeniør her, og stortrives! Dagene flyr unna med trening, jobb og trening, og det er et liv jeg kan like.

Så nå er altså vintertreningen så smått igang. Det er deilig å ha gjort nye planer og satt opp nye mål, og nå ha måneder framover til å jobbe med disse. Jeg er også tatt ut på landslagets hospitantgruppe for 2016, og jeg gleder meg til å bidra på de samlingene under vinter og vår. Les mer om det her.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s