Gammel?

Jeg hadde store forhåpninger til samlingen i Danmark, men det ble ikke som jeg hadde sett for meg. Jeg kom fint i gang med mengden de første dagene. Noe stølhet i legger og lår, som var naturlig etter å ha gått en del på ski i vinter og ikke vært vant til store løpemengder sett bort fra samlinger. Men på dag tre fikk jeg en betydelig sterkere smerte i venstre legg mot slutten av den ene økta, og jeg måtte halte inn til bilen. Kjentes selvfølgelig ikke bra ut, og jeg ble med en gang bekymret. Heldigvis hadde vi med fysio Anders Vien på samlingen, og jeg kunne sammen med han etterhvert slå fast at dette handlet om en strekk i leggen. Utrolig kjedelig, og det var helt klart at jeg var nødt til å stå av løping resten av samlingen.

Slik situasjonen er nå blir fokus å holde leggen utenfor smerte den kommende uken. Alternative treningsformer må benyttes. Det har vært tungt og kjedelig å innse at skaden er skjedd, men samtidig motiverende å bli tvunget til å optimalisere all trening de neste seks ukene for å komme i god nok form til EM-testløpene. På planen har jeg en ny landslagssamling 1.-8.april i Strömstad, årets VM-desitnasjon, og jeg håper å kunne være bra nok i leggen til å få vært med der. Fortløpende evalueringer blir gjort.

I fjor hadde jeg en veldig god vinter bak meg på denne tiden, i år er det mer ruskete. Det blir spennende å se hva jeg kan få til når sesongen drar i gang i slutten av april.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s