Fin avslutning på World Cup-runden i Norge/Sverige

Verdenscupløpene i Norge/Sverige under forrige ukes prøve-VM er historie. Det ble for min del en variabel uke, med både opp- og nedturer.

Rett i forkant av verdenscupen var det NM-sprint i Tønsberg. Grovt oppsummert var det OK minus, og en 13.plass. Jeg gjorde en OK kvalifisering, men i finalen ble det litt smårusk og når kroppen i tillegg var småseig ble det ikke bedre. Uansett en morsom konkurranse!

Det første løpet i den andre runden av verdenscupen var en langdistanse fra Prestebakke i Halden. En skikkelig kraftprøve jeg hadde gledet meg til. Dessverre for meg var det en dag der kroppen ikke var med. Seige bein og lite ork gjorde verdenscup-debuten til en skuffende opplevelse. 25 minutter bak på en plass nr. 70 var ikke akkurat det jeg hadde håpet. Sammen med trener Sverre har jeg gjort meg opp noen tanker om hvorfor det ble slik, og det neste gang skal vi løse det annerledes.

Tre dager senere, lørdag, skulle jeg ut i ilden for andre gang, nemlig på sprintdistansen i Lysekil på Sveriges vestkyst. Et kult område og en løype etter min smak. Min gjennomføring var jeg fornøyd med, og jeg løp slik som jeg ønsket. Dessverre var det problemer med stemplingssystemet, noe som gjorde at løpet til slutt ble annulert da forholdene ikke var rettferdige for alle løperne. Veldig kjedelig både for løpere, arrangører, støtteapparat og publikum. For min egen del tar jeg med meg en bra gjennomføring.

Siste løp ut var mellomdistansen i går søndag. Den distansen jeg hadde sett mest fram mot! Jeg fant en fin spenning og motivasjon kvelden i forkant og klarte å spille meg selv god fram mot start søndag formiddag. Jeg hadde mål om å være tøff, tålmodig og aldri sjanse. Det klarte jeg, og da ble løpet noe jeg er stolt av. En fin 21.plass, drøye 3min bak vinneren. Det er godt å ta med seg videre!

Kart og resultater

IMG_3531

IMG_3534

Om to dager drar jeg til Finland sammen med Frol for å forberede oss til Jukola-stafetten som går kommende helg. Vi har et sterkt lag der og er veldig gira på å gjennomføre god stafett! Det skal bli veldig spennende å se hva vi kan få til.

Følg med på hjemmeisden til Jukola her.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s